Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Швидкі варіанти оформити кредит у Києві

У вас просто зараз закінчилися гроші, а до зарплати ще два тижні? Отримати кредит готівкою в Києві в МФО Ukrpozyka можна за один робочий день. Бажаєте отримати гроші на карту? Тоді процес оформлення пройде ще швидше – знадобитися всього лише 15-30 хвилин. З МФО немає потреби шукати варіанти, де б позичити кошти, потрібно просто сформувати запит на отримання кредиту.

Кредит готівкою в Києві: способи отримання

Оформити кредит в Києві готівкою дуже просто. Потрібен тільки ІПН, паспорт України і доступ в мережу Інтернет. Якщо виникнуть труднощі з оформленням, то фахівець підтримки в телефонному режимі допоможе, і в обов'язковому порядку відповість на всі додаткові питання. Це допоможе прийняти рішення щодо видання кредиту.

Незаперечні переваги кредиту готівкою в МФО:

  • Якщо вам відразу необхідна велика сума готівкою, то це чудовий варіант. У МФО дуже легко отримати від 10 до 20 тисяч гривень. Звичайно, ви можете відвідати банк і спробувати отримати готівкою до трьохсот тисяч гривень, але пам'ятайте, що для цього вам знадобитися довідка про доходи.
  • Готівковий кредит в Києві – це можливість заощадити на комісії за знімання грошей в банкоматі. Правда за це доведеться заплатити своїм часом.
  • Система обробки даних приймає рішення про видачу кредиту швидше, ніж це зробить співробітник банку.

Потрібно відзначити, що отримати кредит на авто в мікрофінансовій компанії не вийде, так само як і взяти кредит готівкою на квартиру. Для цього клієнту потрібно звернутися в банківську організацію і надати довідку про доходи і безліч інших документів, які підтвердять його фінансовий статус. Процедура оформлення подібних кредитів займає тривалий час.

Якщо ж ви хочете отримати кредит під заставу авто, квартири або коштовностей в Києві, буде кращим варіантом, якщо ви скористаєтеся послугами ломбарду. А мікрофінансова компанія Укрпозика – це вихід із ситуації, коли просто необхідна готівка в борг до зарплати в Києві.

Позики онлайн: як отримати кредитування на картку?

У МФО кожен здатний отримати кредит онлайн з 18 років на карту. Для цього не потрібно збирати документи і, головне, надавати довідку з офіційного місця роботи.

Щоб запросити швидкий кредит в Києві, клієнт повинен виконати такі дії:

  • зайти на сайт компанії в Києві, за допомогою калькулятора вибрати суму позики і термін повернення, подати заявку на кредит;
  • відкрити анкету і ввести свої дані з паспорта України та ідентифікаційного коду (ІПН);
  • дочекатися дзвінка співробітника компанії і відповісти на питання;
  • активувати карту і дочекатися прийняття рішення по кредиту;
  • отримати кредит на карту і за необхідності зняти готівку в банкоматі.

Отримуючи кредит на карту в Києві, кожен клієнт в разі непередбачених ситуацій може розраховувати на продовження термінів виплати боргу за позикою. У цьому випадку не буде прострочення і не буде штрафів за неї. Ця послуга дуже зручна, особливо якщо немає можливості виплатити кредит у вказаний термін.

Звертайтеся за допомогою в МФО Укрпозика в Києві, якщо вам потрібні гроші до зарплати. Тут дуже проста процедура отримання кредиту та повернення позики!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,4/5

Проголосувало 293 людини.