Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Особливості онлайн і готівкового кредиту

За статистикою, жителі України останнім часом стали все частіше звертатися в різні кредитні компанії. Цьому посприяли численні фактори: фінансова нестабільність, інфляція, низька мінімальна зарплата і т.п. Найбільш популярними організаціями стали ті, які пропонують мікрокредити на карту або готівкові кредити на невеликі суми.

Якщо вам необхідний саме такий займ, тоді звертайтеся в МФО Ukrpozyka. У нас найвигідніші умови видачі кредитів!

Онлайн кредит: головні відмінності

Якщо у людини з'являється необхідність отримати швидкі гроші або фінансову допомогу у важкій ситуації, вона шукає найдоступніші варіанти. На сьогодні зручним способом є кредит онлайн на карту. Звичайно, найчастіше таке кредитування використовують, якщо потрібно позичити трохи грошей до зарплати, але онлайн кредити на карту можуть бути застосовані для будь-яких потреб.

Головні особливості позик на карту:

  • практично моментальне оформлення кредиту;
    видача маленьких сум кредиту, які легко погашаються;
    можна отримати кредит з 18 років, також позика видається малозабезпеченим верствам населення;
    для оформлення кредиту онлайн не потрібна довідка про доходи, поручителі, що значно прискорює процес;
    позику легко пролонгувати, відтермінувавши виплату платежу до двох місяців.

Виходячи з перерахованого вище, онлайн займи набагато зручніші в процедурі оформлення, ніж традиційний кредит в банку. Адже щоб отримати необхідні кошти, клієнт не повинен вистоювати довгі черги і збирати купу документів.

Потрібно пам'ятати, що всі відомості про користувачів кредитів онлайн подаються в Бюро кредитних історій. Тому якщо ви прострочили виплати, ці відомості будуть зафіксовані і в подальшому ви навряд чи зможете знову отримати онлайн кредит. Слідкуйте за своїми кредитними зобов'язаннями, в термін пролонгуйте або виплачуйте позики.

Готівковий кредит: головні відмінності

Гроші на руки в борг сьогодні можна отримати не тільки в банку або зайнявши у знайомих. Мікрофінансові компанії мають всі умови, щоб видавати кредити готівкою. Для отримання готівки вам знадобитися:

  • паспорт України;
    написану заяву, щоб отримати готівковий кредит;
    податковий код.

Заява на кредит готівкою Україна подається у будь-якому прилеглому відділенні обраної вами компанії з видачі кредитів. Приймає його фахівець компанії, якому потрібно додатково надати ксерокопії особистих документів, а також відповісти на питання з приводу роботи та місця проживання. Потім, за процедурою, співробітник в офісі повинен перевірити вашу кредитну історію. Це займе трохи вашого часу. Якщо кредит готівкою схвалений, тоді прямо у відділенні вам видають на руки готівку.

Готівка або кредитка: що краще?

Запросити кредит готівкою в Україні легко в будь-якому місті, якщо в ньому є офіс компанії. У зв'язку зі зростаючою популярністю таких позик, відділення відкриваються навіть в маленьких містечках. Тому якщо ви проживаєте не в мегаполісі і хочете взяти кредит готівкою, дізнайтеся про подібну можливість на місці.

Природно, замовити кредит онлайн набагато зручніше, так як зовсім не потрібно залишати тепле і затишне приміщення для пошуку офісу компанії МФО. Всі дії можна зробити в режим онлайн на сайті організації.

Компанія Укрпозика дає можливість оформити зручний кредит онлайн практично миттєво. Як це зробити? Зареєструйтеся на сайті, введіть особисту інформацію в анкету клієнта, за допомогою кредитного калькулятора виберіть суму позики і його термін, подайте заявку. Очікування рішення займає небагато часу, вже хвилин через тридцять на вашу картку надійдуть кошти, які можна перевести в готівку в банкоматі або розплачуватися онлайн.

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 374 людини.