Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит на карту в Ukrpozyka: миттєве розв’язання грошових проблем!

Головною перевагою сучасних фінансових інструментів є те, що клієнт може отримати кредит без труднощів, черг і в зручний для нього час. Вибрати кращу компанію для кредитування можна з досить великого списку, керуючись привабливими умовами та персональними пропозиціями.

Мікрофінансова компанія УкрПозика – це реальна можливість розв’язати фінансові проблеми практично миттєво!

Відмінності між позикою готівкою і мікрокредитом на карту

Хочете звернутися за мікрокредитом онлайн? Для цього вам не потрібно виходити з дому та їхати в інший кінець міста оформляти документи. Позики онлайн видаються просто на сайті компанії, тобто для отримання коштів досить мати вихід в мережу і телефон.

Будь-який онлайн кредит має такі особливості:

  • Щоб отримати переказ на картку не потрібно готувати особливу документацію. Позичальнику потрібен додати паспорт і податковий код, заповнити заявку на розгляд позики.
  • Довідки про доходи в минулому. Свою платоспроможність не потрібно доводити.
  • За умови зіпсованої кредитної історії в звичайному банку, ви можете спробувати оформити онлайн позику в МФО. Головною умовою, завдяки якій саме тут ви зможете отримати фінансову допомогу, є відсутність прострочень в інших мікрофінансових компаніях. Допускається мати не більше трьох прострочень від дев'яноста днів.
  • Отримати гроші клієнт може, сидячи вдома в улюбленому кріслі. Для цього потрібно зайти на веб-ресурс компанії, внести свої дані в анкету і відправити запит на кредитування. Є компанії, які надають можливість отримати онлайн кредит на карту лише за допомогою телефону.
  • Клієнтом МФО може стати будь-яка людина. Навіть відсутність офіційного доходу (наприклад у студента від 18 років) не є перешкодою. При цьому слід надавати про себе лише правдиву інформацію, адже тільки так компанія зможе зрозуміти серйозність позичальника.

Якщо вам потрібні гроші, будьте готові до надання великої кількості документів у відділення банку. Окрім українського паспорта та коду платника податків необхідно буде принести довідку про доходи з місця роботи, можливо, додаткове посвідчення особи з фото.

Деякі МФО також пропонують своїм клієнтам підписати договір про позику в офісі, після чого перераховують на карту необхідну суму грошей. У будь-якому випадку, умови отримання кредиту слід дізнаватися безпосередньо в обраній організації: телефоном або на веб-ресурсі.

Плюси використання послуг МФО

Більшість соцопитувань, проведених в нашій країні, показали, що кредит онлайн на карту в Україні – це найпопулярніший спосіб отримання миттєвої допомоги серед молодих українців. Всі МФО, які працюють через мережу, намагаються поліпшити якість своїх сервісів, простоту і зручність оформлення позик.

Серед конкурентних переваг МФО над іншими фінансовими компаніями можна відзначити:

  • Швидка видача кредитів онлайн. Тільки перше звернення в компанію вимагає введення великої кількості інформації, а також перевірки співробітниками компанії таких даних.
  • У цьому випадку видача кредиту онлайн може зайняти до двадцяти-тридцяти хвилин. Повторне звернення займає набагато менше часу, заявка обробляється автоматично, і позичальник отримує кредит на карту за п'ять хвилин.
  • В Україні мікрофінансові організації досить поширені, але кожна з них намагається зробити свій сервіс ще більш доступним і зручним. Це і невелика кількість документів для отримання кредиту, швидкість розгляду заявок, лояльність до кожного позичальника і т.д.
  • Погашення позичених коштів можна виконати будь-яким із запропонованих способів: карткою, за допомогою сервісу Приват24, через термінал самообслуговування та інші подібні служби. Кожна компанія завжди пропонує виконати пролонгацію кредиту, якщо немає можливості виконати фінансові зобов'язання терміново. Для цього необхідно заплатити за відсотки, що набігли.

Чи можливе перерахування позикових коштів на картку ПриватБанку?

Кожен позичальник, бажаючи оформити кредит онлайн на карту без відмови, цікавиться простим і зручним способом перерахування грошових коштів. На сьогодні в Україні популярною банківською системою, якою користується більшість громадян, є Приват24. Однак взяти кредит онлайн на карту можна за допомогою будь-якого банку.

Є перелік карт, які не можна використовувати для перерахування фінансів. Розглянемо їх:

  • Карта не належать вам. Щоб верифікувати карту на сайті, необхідно вводити тільки правильні дані, оскільки співробітники компанії їх будуть обов'язково перевіряти. Якщо ви спробуєте ввести чужу карту, навіть з усіма атрибутами, то невідповідність з поданими документами буде неважко вирахувати. Однозначно, такі заявки на кредит онлайн відразу отримують відмову.
  • Прострочені карти також не можна використовувати. Хоча ви і зможете верифікувати їх в своєму кабінеті, але платіж на такі рахунки пройти просто не може.
  • Взяти кредит на карту онлайн не вийде, якщо карта зареєстрована в іноземному банку. Усі МФО України співпрацюють лише з українськими банками, тому під час спроби прив'язати до аккаунту таку карту, в кредиті теж буде відмовлено.

Усі перераховані вище умови є головними і важливими для дотримання, щоб одразу отримати кредит на карту без відмови. Правильність внесених даних – перший крок до підвищення довіри до вас, як позичальника.

Потрібні швидкі позикові кошти? Звертайтесь до УкрПозика!

Наша організація вже тривалий час надає шанс українцям покращити своє фінансове становище. Якщо вам в швидкому порядку необхідно оформити кредит на карту, заходьте на сайт компанії УкрПозика і вибирайте кращі умови кредитування!

Головні відмінності МФО УкрПозика:

  • кредит можна взяти до 23 тисяч гривень на термін до одного місяця;
  • можливо пролонгувати позику;
  • новачки можуть взяти безвідсоткову позику до 10 тисяч гривень;
  • погасити кредит можливо також онлайн за допомогою інтернет-банкінгу Приват24 або банківської карти, за бажанням можна використовувати термінал самообслуговування;
  • сайт компанії УкрПозика має дуже зручний функціонал з необхідними підказками для створення запиту на кредитування.

Додатково на сайті можна побачити безліч пропозицій як для новачків, так і для постійних клієнтів, також доступна інформація на тему кредитування. МФО регулярно робить іменні розсилки з промокодом на телефон або електронну пошту.

З УкрПозика ви можете не турбуватися про оплату комунальних послуг та інших платежів, якщо зламалася побутова техніка і т. д. Навіть якщо у вас виникли термінові форс-мажорні фінансові проблеми, у нас ви можете отримати кредит онлайн на карту цілодобово буквально за двадцять хвилин!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 343 людини.