Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Де взяти гроші в борг в Україні: прості способи

Будь-яка людина може потрапити в ситуацію, коли терміново потрібно взяти в борг гроші до зарплати. Не завжди поруч бувають рідні та друзі, здатні надати допомогу, та й в цілому, в деяких обставинах краще звернутися за отриманням кредиту. В Україні взяти кредит на невелику суму можна через банк або мікрофінансову організацію без надання довідок про доходи. Якщо у вас є проблеми з кредитною історією, тоді за позикою найкраще звернутися в МФО Ukrpozyka. У нас найбільш лояльні умови кредитування, також ми не звертаємо увагу на чистоту кредитної історії клієнта.

Переваги отримання готівкового кредиту та кредиту на картку

Якщо ви цінуєте свій час або кредит вам знадобився дуже терміново, тоді гроші в борг на карту цілодобово – найкращий варіант. Тут ви можете не надавати довідки про доходи та інші документи.

Позитивні моменти, які дають кредити онлайн:

  • термінове оформлення заявок, тобто після її подачі клієнт вже максимум через півгодини отримує потрібну суму коштів на карту;
  • для отримання грошей потрібно всього лише створити обліковий запис, заповнити заявку і відповісти на питання оператора компанії;
  • відсоток позитивних рішень з приводу кредитів в мікрофінансових організаціях дуже високий, завдяки невеликій увазі до кредитної історії позичальника.

В нашій мікрофінансовій компанії не можна отримати кредит готівкою, тільки на банківську карту. Кредит готівкою на невелику суму можна отримати в банку, там Вам видадуть не більше двадцяти тисяч гривень із запитом довідки про доходи.

Які плюси в банківському кредитуванні:

  • гроші видають готівкою за 5 хвилин;
  • за необхідності представник компанії консультує з важливих питань до підписання договору на кредит;
  • документи підписуються на папері, а не в електронному форматі;
  • якщо необхідно, то банки видають кредит готівкою на більші суми, ніж в мікрофінансових компаніях.

Де отримати гроші в борг до зарплати?

Кредити онлайн – це відмінний варіант збільшення бюджету в скрутний час. Якщо у вас з'явилася потреба в грошах, просто візьміть кредит на карту без зайвих нервів. Найбільш зручне та швидке оформлення кредитів в Україні – МФО УкрПозика.

Як оформити гроші на карту в УкрПозика:

  • за допомогою кредитного калькулятора виберіть потрібну суму і термін позики;
  • зареєструйтеся на сайті, заповніть анкету позичальника;
  • під час дзвінка оператору підтвердіть особисті дані;
  • вкажіть номер банківської карти і прив'яжіть її до свого кабінету;
  • почекайте, поки ваша заявка буде схвалена, отримайте кошти.

Взяти кредит онлайн в МФО УкрПозика – це кращий спосіб вирішити фінансові проблеми. У нашій компанії ви можете отримати кредит під 0 відсотків за умови першого звернення. Якщо ви не можете повернути кредитні гроші вчасно, тоді у нас діє послуга пролонгації, яка дозволяє без штрафів переносити термін виплати кредиту, потрібно тільки оплатити відсотки. Повернути позикові гроші ви можете за допомогою карти, сервісу Приват24 або через термінали самообслуговування.

Потрібні вигідні кредити з найкращими умовами кредитування онлайн? Звертайтеся в МФО УкрПозика! Кращі пропозиції на фінансовому ринку України!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,4/5

Проголосувало 293 людини.