Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Оформити кредит в Україні просто?

Безліч людей цікавиться різними способами оформлення кредитів, оскільки практично кожен стикається з ситуацією, коли грошей просто не вистачає до зарплати. Це відбувається з різних причин: інфляція, маленька заробітна плата, підвищення цін на різні продукти, товари тощо. Саме тому оформити позику в Україні сьогодні можна в різних організаціях (банк, ломбард, МФО), в залежності від необхідної суми грошей.

Якщо ви не знаєте, в яку організацію звернутися за онлайн кредитом на карту, зверніть увагу на веб-ресурс Ukrpozyka. Наша компанія миттєво розгляне заявку на кредит онлайн і перерахує гроші.

Як виглядає процедура оформлення кредиту?

Оформити кредит можна різними способами, це буде залежати від необхідної грошової суми та терміновості її отримання. Ви можете оформити кредит на карту в режимі онлайн, готівкою або взяти кредит під заставу майна. Але саме кредит онлайн сьогодні в Україні є найбільш популярним варіантом кредитування, оскільки має досить багато переваг. Перерахуємо їх:

  • швидкість оформлення – для отримання грошей досить п'ятнадцяти-двадцяти хвилин;
  • не потрібно готувати довідку про доходи та інші документи, достатньо надати ІПН та паспорт громадянина України;
  • оформлення позики онлайн проходить досить просто – необхідно заповнити анкету на веб-ресурсі компанії та поспілкуватися з оператором з приводу позики;
  • взаємодія з сайтом зрозуміла на інтуїтивному рівні завдяки зручному функціоналу;
  • кредит можна отримати, перебуваючи в будь-якій точці країни;
  • погашення кредиту можливе через мережу інтернет.

Оформлення кредиту в режимі онлайн через інтернет – це проста процедура, яка не потребує багато часу. Просто переходите на сайт МФО, вказуєте інформацію про себе, відправляєте заявку і прикріплюєте карту, чекаєте рішення. Представник мікрофінансової компанії обов'язково зателефонує вам для уточнення деталей. Якщо ви плануєте стати постійним клієнтом, то можете розраховувати на акції, знижки та персональні промокоди.

За необхідності ви можете оформити кредит готівкою, але для цього доведеться пошукати відділення МФО. Там фахівець допоможе вам скласти заявку, заповнити анкету і підписати двосторонній договір про позику. За умови позитивного рішення, клієнт відразу отримує гроші на руки.

У банк найчастіше звертаються, якщо виникла необхідність отримати велику суму кредиту, для цього вимагають в обов'язковому порядку підтвердження свого доходу і платоспроможності. Але якщо вам в борг потрібна незначна сума, то краще оформити позику на карту, та погасити її протягом вибраного вами періоду.

Де ви можете оформити кредит онлайн в Україні?

Шукаєте, де дуже просто і швидко оформити швидку позику у вашому місті? Використовуйте МФО УкрПозика! У нас ви можете отримати гроші, перебуваючи в будь-якому місті України. Умови кредитування в нашому сервісі найбільш лояльні, ми кредитуємо під доступні відсотки і за необхідності пролонгуємо кредит на необхідний термін.

Для оформлення необхідно всього лише відправити заповнену заявку на кредит, дочекатися рішення системи, а потім отримати кредитний переказ на прикріплену карту. Часу ця процедура займе небагато – до двадцяти хвилин. Така ж проста і процедура погашення кредиту в УкрПозика. Повернути кредитний борг ви зможете за допомогою сервісу Приват24, в особистому кабінеті на сайті мікрофінансової компанії або за допомогою терміналів самообслуговування.

Перша позика на карту доступна в розмірі до 10 тисяч гривень на тридцять днів. Якщо ви хочете взяти кредит повторно, то можете розраховувати на суму до 23 тисяч гривень. Таким чином, в разі фінансової потреби ви зможете розв’язати проблему блискавично та без труднощів. Отримати кредит на карту ви зможете навіть якщо у вас неякісна кредитна історія.

Потрібна допомога? Оформляйте кредит в УкрПозика без довідок про доходи та поручителів!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 343 людини.