Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Навіщо ходити на "зирінг", збираймось на шопінг!

УкрПозика намагається допомогти кожному клієнту бути фінансово незалежним та мати змогу отримати гроші у будь-який час і на все необхідне.
Погляньте навколо – ми живемо у часи, коли для розв'язання наших проблем щодня з’являються нові можливості та пропозиції. Це факт. Жоден з нас не застрахований від непередбачуваних витрат. Звертатись до друзів чи родичів за допомогою – не завжди гарна ідея, а зв’язуватися з повноцінним кредитом – йти на ризик. Рішення напрошується саме собою – позика у перевіреної організації. А ще оптимальніше та доступніше – онлайн-позика.
Такий відносно новий формат дуже стрімко розвивається серед українців, оскільки дуже гнучкий та має багато переваг: швидко, мінімальний набір документів, конфіденційно, цілодобово. Але пильнуйте! Для того, щоб не переплачувати та мати гарний пакет бонусів, треба обрати компанію з найвигіднішими пропозиціями.
УкрПозика – це гарантована фінансова допомога, яка доступна кожному. Молода та амбітна фінансова компанія набирає неабияких обертів серед тих, що вже існують на ринку. "Можу собі дозволити" – гучний девіз УкрПозики, що відповідає позиції клієнтів сервісу. Компанія дозволяє дуже просто отримати необхідну позику, не виходячи з дому. Навіть, якщо це вихідний чи святковий день. З УкрПозикою ви "можете собі дозволити" все і навіть більше! По-перше, лояльний підхід до кожного, хто звернувся за допомогою. По-друге, як приємний бонус, УкрПозика видає першу позику під 0%. Дуже зручно – зайві відсотки ні до чого.
Зірковим амбасадором УкрПозика обрала одну з найулюбленіших фігур вітчизняного шоубізу, яка, крім того, є постійною клієнткою сервісу. Людину, що є близькою всім українцям — маму Вєрки Сердючки! Подейкують, що фраза "Можу собі дозволити", вилетіла саме з її уст, коли вона вперше отримала СМС з поповненням балансу від УкрПозики.
Проте, головна відмінність та вагома перевага компанії УкрПозика полягає в тому, що її сервіс є дійсно народний, людяний. 
Ломбарди, ризикові кредити, позики у родичів – залиште цей головний біль у минулому. З УкрПозикою – ніяких переплат та гарантія отримання необхідної суми лише за 5 хвилин.
Адже з УкрПозикою ти все можеш собі дозволити!

Повний матеріал за посиланням на segodnya.ua

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 343 людини.