Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Мама Вєрки Сердючки: з УкрПозикою можу собі дозволити!

Фінансова компанія "УкрПозика" презентувала свого нового бренд-амбасадора - ним став популярний персонаж вітчизняних телешоу мама Вєрки Сердючки.

В основі комунікації з клієнтом - комедійна історія героїні, коли одного разу на шопінгу з Вєркою вона так захопилась покупками, що не зчулася, як загубилася, залишившись наодинці без грошей.

При цьому мама Вєрки швидко зорієнтувалася, де взяти гроші - за першим же посиланням в гуглі на своєму смартфоні перейшла на сайт УкрПозики, за лічені хвилини отримала смс про поповнення балансу, і з задоволенням продовжила покупки, на які їй забракло грошей. При цьому її фірмова фраза: “А що? Можу собі дозволити!” стала слоганом рекламної кампанії "УкрПозики" - тож мама Вєрки Сердючки відчуває свою повну фінансову незалежність разом з "УкрПозикою".

Разюча відмінність "УкрПозики" від конкурентів на ринку полягає в тому, що компанія - дійсно народний сервіс, адже він допомагає бути фінансово незалежними й отримувати гроші на все необхідне - швидко та вчасно.

Причому будь-яка потреба позичальника в фінансах при зверненні в "УкрПозику" вирішується за 5 хвилин і без зайвої метушні.

З "УкрПозикою" ви можете дозволити собі все!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 374 людини.