Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредити онлайн у Миколаєві

Для багатьох в Україні кредитування через інтернет ще залишається новинкою, яку боязно використовувати. Особливо це актуально для тих, хто не може відійти від правила, що кредит – це довго і невигідно. Якщо говорити про банківські кредити, то можливо. Але сьогодні взяти кредит в Миколаєві можна в будь-який мікрофінансовій організації, яка видає мікропозики. Це набагато простіше та зручніше.

Наша МФО Ukrpozyka  є саме такою організацію, яка видає позики онлайн на законних підставах. Компанія має реєстрацію і ліцензію, які дають право надавати послуги кредитування населенню. Якщо у вас вже виникли фінансові проблеми і ви хочете швидко їх вирішити, звертайтеся до нас! Ви зможете отримати кредит буквально за п'ятнадцять хвилин, не виходячи з дому.

Які верстви населення можуть отримати онлайн кредит?

Оскільки мікрофінансові компанії мають невеликий список правил для видачі кредитів, отримати гроші тут може практично кожен клієнт. Отже, яких вимог потрібно дотриматися, щоб оформити кредит онлайн в Миколаєві:

  • На момент звернення, позичальник повинен досягти 18-річчя. Також його вік не повинен перевищувати сімдесят років.
  • Кредит онлайн можна отримати тільки за наявності паспорта України і податкового коду. Ці дані дуже важливі, адже за ними проходить перевірка клієнта, тому вводити інформацію потрібно правильно та уважно. Незважаючи на те, що заявки перевіряє система, у неї також можуть виникнути питання. Таким чином, неправильні дані можуть стати причиною відмови у кредитуванні.
  • Якщо ви відповідаєте вищезазначеним вимогам, то оформлення кредиту онлайн в Миколаєві відбудеться просто і без проблем. Можете бути впевнені, що ми не беремо до уваги кредитні історії, які у позичальників залишилися з попередніх місць. А отримати кошти мона на будь-які цілі. Якщо вам потрібно купити телефон або поміняти ноутбук, оплатити комунальні послуги або лікування – ви не повинні звітувати. Використовуйте кошти так, як потрібно вам.

Процес отримання грошей у борг

З нашою компанією оформлення кредиту в Миколаєві не викликає жодних труднощів. Для отримання необхідної суми грошей потрібно зробити кілька простих кроків. Перерахуємо їх:

  • Пройдіть процес реєстрації на веб-ресурсі компанії Укрпозика. Так ви відкриєте особистий обліковий запис.
  • Додайте до анкети сервісу всі дані про себе. Сюди належить: адреса, місце прописки і роботи, інформація з документів.
  • Прикріпіть до свого облікового запису банківську картку та пройдіть процедуру її верифікації. Це обов'язковий пункт, оскільки саме на неї надійдуть позикові гроші.
  • Надішліть заявку на отримання термінового кредиту онлайн.
  • Дочекайтеся дзвінка на номер телефону оператора організації і підпишіть онлайн договір.
  • Відразу після схвалення заявки протягом п'яти хвилин на рахунок будуть перераховані гроші. Термін повернення позики можна цілком офіційно продовжити на сім, чотирнадцять або тридцять днів. Також кредит не забороняється гасити достроково.

Отримання онлайн кредиту в Укрпозика: умови співпраці

Якщо ви збираєтеся взяти кредит на картку в Миколаєві в нашій організації, то заздалегідь потрібно дізнатися умови, які ми пропонуємо кожному позичальнику:

  • максимальна сума видачі кредиту – 23 000 тисяч гривень;
  • онлайн кредит для новачків не перевищує 10 000 тисяч гривень;
  • погасити заборгованість клієнт повинен в тридцятиденний термін;
  • новачки нашого сервісу можуть розраховувати на повністю безвідсотковий кредит;
  • постійні клієнти отримують бонуси і зміну кредитного ліміту в бік збільшення;
  • оплачувати кредит можна також в режимі онлайн: в особистому кабінеті, через сервіс Приват24, платіжні термінали, охочі можуть провести оплату через касу банку.

Необхідний терміновий кредит на картку? Звертайтеся в МФО Укрпозика – у нас найвигідніші пропозиції!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,4/5

Проголосувало 293 людини.